Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av rossakanin - 23 augusti 2012 21:45

Jaha, kom precis hem ifrån Stuffiaden. Det visade sig vara en 12-kamp mellan olika program inom stuFF, eller något :P Kul var det i alla fall. Jag har haft en jätte kul men eftersom jag som Nollan var upptagen med att springa runt och stuFFiada så kan jag tyvärr inte bjuda på några bilder idag, sorry! Men jag hade kul i alla fall.


Imorrn är det en lektion sen fulsittning på trappan och sen hem till älsklingen och sova. Snacka om mysig, äntligen så får jag somna brevid min älskling igen. Snacka om efterlängtat, jag hatar att behöva gå och lägga mig utan min Sebastian och ännu värre, vakna upp utan honom ligga där och snarka..


Ska försöka sova nu, ensam :( pusshej xoxo Rossakanin <3

Av rossakanin - 23 augusti 2012 07:20

Torsdag idag och det betyder StuFFiad!! Nu ska vi lärarnollor visa vad vi går för. Vi ska nämligen idag tävla mot nollan från andra program. Så kom igen nu, alla lärare!


Innan det är det ju faktiskt skola också, vi ska ha biblioteksorientering idag vid åtta och sen ska vi ha ett seminarium om hur vi tycker att kursen är och se så vi förstått dess innehåll rätt. Jag måste dessutom gå till expeditionen för studerande och få lite hjälp med min it´s learning profil, fattade inte riktigt hur man gjorde när man la till kurser. Sen tänkte jag cykla hem och jobba vidare på min inlämning uppgift innan StuFFiaden drar igång :P


Men nu börjar det bli dags att dra, pusshej xoxo Rossakanin <3

Ovido - Quiz & Flashcards