Alla inlägg under augusti 2012

Av rossakanin - 19 augusti 2012 15:49

Kom precis hem från smygstarten på av Nolle-P och sitter och dricker kaffe framför datorn. Smygstarten var ganska kul, det verkar i alla fall vara roligt folk som jag kommer att gå med. Jag tror att Nolle-P kommer att bli jätte kul och jag är jätte taggad. Jag ska nog köpa ett Nolle-P band i alla fall, jag kommer nog att tjäna på det i längden och om jag inte köper ett så missar jag ju fulsittningen och det vill jag ju inte.


Nu ska jag chilla i solen ett tag sen ska jag ringa till älsklingen och bestämma hur resten av kvällen ska se ut :P

Av rossakanin - 19 augusti 2012 12:17

En helt underbar kväll igår, mys med världens bästa pojkvän på våran ett års dag! När han kom från jobbet så hade jag fixat levande ljus, varsin pizza, coca cola till älsklingen som jobbar idag, vin till mig och efterrätt till oss båda. För mig blev det en husets special, som är med bearnaise, oxfilé och färska champinjoner. Älskling fick en calzone med extra ost och skinka. Till Efterrätt så blev det brownie med chockladkräm ovanpå, den var hur god som helst! Till maten blev det först fotboll och sen en film. Vi såg This means war och den var jätte bra.


Nu på morgonen så har jag gått min vanliga morgonpromenad och unnat mig en springtur. Idag så ska jag snart iväg och smygstarta min nolle-p som börjar imorgon och sen hem och sova hos älsklingen.


Hade det så bra pusshej xoxo rossakanin <3

Av rossakanin - 18 augusti 2012 14:06

Har precis kommit hem från stan. Var där med sötaste Malin päronskrutt. Vi gick först lite på marknaden och kollade lite gran men hittade inte så jätte mycket. Sen gick vi upp till café plaza och satte oss och pratade lite. Jag tog en vanlig latte och Malin tog en chailatte och en morotskaka. Efter det så gick vi en sväng på stan eftersom Malin behövde en ny väska till skolstarten. Vi hittate en jätte fin svart axelremsväska som hon köpte. Efter det så verkade det som om det skulle bli regna så vi cyklade hemåt.


Nu ska jag ta en kopp Kaffe och sen om ett tag ska jag ut och springa. Idag så tänkte jag springa lite drygt 5 kilo meter. Sen så ska jag fixa tills ikväll.


Jaja, pusshej så länge xoxo rossakanin <3


  

   

    




    





Av rossakanin - 17 augusti 2012 23:16

Äntligen! Min kära HTC är äntligen tilllbaka. Snacka om att den har varit saknad! As skönt att ha den igen. Snacka om ett bra avslut på dagen.

Av rossakanin - 16 augusti 2012 07:25

Jaha, då var dagens springtur avklarat. det blev en kort sväng runt vilbergen, man hinner inte så mycket mer så här på morgonen innan jobbet. Men jag hinner förmidligen inte springa ikväll så det fick blir det, bättre med en kort tur en ingen tur alls.


Idag väntas det först jobb, jag har tidiga passet och ska hämta kassan. Det är ganska skönt eftersom det betyder att jag får sluta vid tre och har god tid på mig innan rix fm. Sen efter det så blir det rixfm festival som jag nämnde i gårdagens inlägg. Hoppas vi ses där :P


Nu ska jag duscha, puss hej xoxo Rossakanin <3

Av rossakanin - 15 augusti 2012 21:34

Jaha, jag ber om ursäkt för att jag har varit så dålig på att updatera på senaste tiden, får väl skylla på att min telefon är på lagning så jag har inte kunnat blogga i telefonen. Jag har helt enkelt inte tagit mig tid till att sätta mig vid datan för att blogga.


Jaha vad har hänt sedan sist? :P

1. Som sagt så har ju min telefon gått sönder. Jag skulle springa till bussen och så tappar jag telefonen i marken och skärmen sprack. Men jag får förhoppningsvis tillbaka den i morrn! Så då blir det mer bloggande och mera bilder! :D

2. Min kusin Emma från England var här i några dagar och hälsade på, det var riktigt mysigt och jätte kul att träffa henne igen.


Jaha, vad hände i helgen då?

1. Imorrn så ska jag på Rix Fm festival med den sjukt efterlängtade Jonnisen. Det ska bli jätte kul och jag är as taggad.

2. På lördag så ska jag och Malin gå och kolla lite på marknaden lite. Vi ska dessutom sätta oss och fika på våran favorit uteserving, plaza.

3. Sen på kvällen så ska jag och min Sebastian ha pizzamys hemma hos mig. För på lördag så var det extra ett år sedan denna underbara pojken kom in i mitt liv <3 :D

4. På söndag ska det värmas upp, "The big pepp-talk". Då drar det igång, smygstarten på Nolle-P! :D


Ska bli bättre på att updatera, puss hej xoxo Rossakanin <3

Av rossakanin - 4 augusti 2012 21:04

Åh!!! Gud vad gulligt, håller på och dör! Små bebisar är bara för gulliga och framför allt lilla Tyra. Gud vilken söt liten tjej, suttit och gullat hela eftermiddagen. Jag har gullat och jag har myst och gosat i massor. Herre gud!!


Är som sagt i Lidköping hos moster Lena och Julia har precis fått en liten bebis som bara är så söt att man nästan dör!! Snacka om förälskad!


Imorrn blir det att åka hem och gosa med min egen älskling, jag har saknat honom som galet! Vill mysa med honom också. Så även imorrn blire mys för hela slanten, jag älskar att mysa!!!!


Pusshej, rossakanin xoxo <3

Ovido - Quiz & Flashcards