Alla inlägg under februari 2013

Av rossakanin - 23 februari 2013 19:18

Sitter i soffan med pappi. Vi har haft det jätte mysigt och ätit tacos. Det var jätte mysigt och jätte gott! :D

Nu ska vi ligga i soffan och se melodi festivalen. Hoppas det är bättre den här veckan. Det här ju inte varit någon hit de andra veckorna men man kan ju hoppas ... xoxo rossakanin <3

Av rossakanin - 23 februari 2013 10:53

Den här veckan får bli en hel träningsfri vecka och så kör vi nästa vecka igen med nya tag istället!

Idag så blir det hem och först dela ut helgens reklam och sen framåt kvällen så ska det bli taco mys med pappi. Det blir bara pappi och jag eftersom mammi är uppe i Lidköping och träffar sina systrar den här helgen. Så det blir att mysa med pappi, det blir helt mega nice!

Nu ska jag krympa ner brevid min Bunsie ett tag innan man går hemåt. xoxo rossakanin <3

Av rossakanin - 22 februari 2013 15:43

Då var fredagskvällen planerad det blir pizza och spel kväll med Tubbe och Lovca, nice! Det blir nog till och med lite vin för min del. Sen så hade jag också planerat en total kross på monopol också :p

Av rossakanin - 22 februari 2013 13:16

Klar med det delen av skol arbetet som jag har tänkt mig att göra den här veckan, så det fick blir sovmorgon imorse, enda till klockan åtta! Sen tog jag det lite lugnt.

Men nu ska jag sätta mig lite med trossamfundsuppgiften, som ska vara klar om fyra veckor! Börja lite med outlinerna så att tankarna startar lite och spinna.

Sen efter det så ska jag och älsklingen ha mys kväll med pizza och choklad. Det är mysigt!

Vi hörs senare xoxo rossakanin <3

Av rossakanin - 21 februari 2013 19:36

Ikväll blire fotboll med Bunsie, Sandy och massa annat folk. Stålis fyller 60 år idag så de andra har firat honom med lite mat och så. Sen kommer järn gänget lagom till matchen sen!

Ser inte bra ut för Liverpool. Eftersom Zenit vann i första mötet med 2-0, så måste Liverpool vinna med minst tre mål för att hålla sig kvar.

Hoppas det går vägen, inte minst för att rädda stämmningen för kvällen. Att Liverpool förlorar är en RIKTIG party-dödare :p

Vi hörs xoxo rossakanin <3

Av rossakanin - 21 februari 2013 15:31

Jag känner nu att jag inte är så frisk så jag trodde imorse. Seriöst, hur mycket vätska kan en tjej ha i kroppen? Ögonen rinner, näsan är som en vatten kran och jag kissar som än fontän! Det är ju tur att man har lite att ta ifrån annars skulle jag ha torkat ut vid det här laget.

Av rossakanin - 21 februari 2013 07:53

Ja, äntligen! Idag känner jag 99,7 % frisk! Ska vänta ut dom där sista 0,3 % och då, Bang! Friskis time!

Just nu så är jag på väg till Campus för föreläsning om demokrati och politik. Efter det ska jag svänga förbi mamma och pappa och hämta upp lite böcker jag behöver. Sen ska jag hem till Sebastian och skriva begreppslista. Ikväll är det fotboll på olearys. Returmöte Liverpool-Zenit!

Ha en bra torsdag nu! xoxo rossakanin <3

Av rossakanin - 20 februari 2013 17:34

Lyckades ta mig ur sängen och upp till Euro Bowl. Go Gustafsons!:D

Haha, rossakanin, Pelle rörmokare och honeybuns väl uppe på Euro Bowl. Honeybuns känner sig varm och tar av sig sin tjock tröja och märker att han har sin t-shirt upp och in! Nog är han snygg i det mesta men det såg bättre ut efter det att han hade smygit bakom hörnet och vänd på den :p

Ovido - Quiz & Flashcards